Az út lefoglalása, a fizetés menete és feltételei

Foglalás menete, feltételei városlátogatás és nyaralás kategóriában meghirdetett utaknál

Kedves Utasunk, köszönjük, hogy az MKeys Travelt választottad utazásodhoz!
Városlátogatásainkra és nyaralásainkra a honlapon tudsz jelentkezni, online foglalást leadni a kiválasztott út oldalán-terméklapján keresztül tudsz.
A foglaláshoz szükséges kitölteni jelentkezési lapunkat is. Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni!
Miután az Mkeys Travel honlapján kiválasztottál és megrendeltél egy utat, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással tudod befizetni az utazás költségeit.
Befizetésed megérkezése után foglalásod véglegessé válik, lefoglaljuk számodra a kiválasztott utat és elküldjük Neked e-mailben az utazási szerződést, a számlát, a visszaigazolásokat és az adatkérő lapot. (Azért van erre szükség, mert az utasaink részére Mi csináljuk a becheckolást, amihez szükségesek a bekért adatok).

Fizetés menete, feltételei városlátogatás és nyaralás kategóriában meghirdetett utaknál

Foglalásod véglegesítéséhez szükséges az utazás teljes árát befizetned, melyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel rendezhetsz. Befizetésed megérkezése után, minél hamarabb, de legkésőbb munkaidőben azonnal lefoglaljuk számodra a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
Az áraink foglaltság függvényében változnak, helyeket nem tartunk fenn, ezért ajánljuk a minél hamarabbi befizetést. A gyorsabb ügyintézés miatt célszerű a bankkártyás fizetési módot választanod. Amennyiben az általad kiválasztott út a meghirdetett áron már nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhatsz:
• a különbözet megtérítése
• ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
• visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

Figyelem!
A foglalással és fizetéssel kapcsolatos további részletekről az általad kiválasztott út oldalán-terméklapján olvashatsz.
Az Általános Szerződési Feltételeket, mely tartalmazza a foglalás és fizetés részleteivel kapcsolatos információkat, itt találod:

Általános Szerződési Feltételek

Ha a jelentkezés, foglalás menetével kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot:

MKeys Travel
Telefon: +36-70-243-9090
Email: info@mkeystravel.com