FELFEDEZŐTÚRÁK

Az MKeys Travel a városlátogatások, nyaralások és a csoportos utazások mellett további lehetőséget is kínál kalandvágyó utasainak az élmények gyűjtéséhez a felfedezőtúrák keretén belül.

A felfedezőtúra alkalmával tapasztalt, legjobb csoportkísérőink egyike vág neki még kevésbé bejárt terepek felfedezésének, mélyebb megismerésének. E speciális utazás célja, hogy a csoportvezető olyan személyes, gyakorlati tapasztalatokat gyűjtsön, melyek segítségünkre lehetnek abban, hogy a jövőben még érdekesebb, tartalmasabb csoportos utakat, városlátogatásokat, nyaralásokat szervezhessünk Nektek.

Ezen túra férőhelyei limitáltak, maximum 1-4 utas csatlakozhat csoportvezetőnkhöz. A túrára való jelentkezés előzetesen befizetendő ára igen csekély, az utazás során felmerülő további költségek helyben fizetendők! (Önköltséges tehát: a szállás, tömegközlekedés, igény szerinti programokon való részvétel, belépőjegyek stb.)

A felfedezőtúrák valóban kalandtúrák, váratlan helyzetek, meglepetések, nem várt fordulatok színesíthetik a kis csapat útját!

Kérjük, hogy felfedezőtúránkra akkor jelentkezz, ha számodra nem okoz gondot olcsóbb szállásokon aludni, belevetni magad a helyi tömegközlekedés rejtelmeibe; ha úgy érzed, hogy rugalmas és nyitott vagy, és van igényed kicsit kimozdulni a komfortzónádból, új élményeket gyűjteni!

Figyelem! Felfedezőtúrákat csak időszakosan szervezünk, ezért elképzelhető, hogy hosszabb várakozás előzheti meg a következő utat.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, a részletekről érdeklődj itt: info@mkeystravel.com