Utazás lemondásának a feltételei

Kedves Utasunk, felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a városlátogatás és nyaralás kategóriában meghirdetett utak esetében, ha már befizetted az utazás árát, Mi munkaidőben azonnal lefoglaljuk számodra a repülőjegyet és a szállást. A foglalásod véglegessé válik, lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
Csoportos út esetén, miután befizetted az utazás előlegét, Mi munkaidőben azonnal lefoglaljuk számodra a repülőjegyet és a szállást. A foglalásod véglegessé válik, lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
Az Általános Szerződési Feltételeket, mely tartalmazza a foglalás és fizetés részleteivel kapcsolatos információkat, itt találod.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy ha valamilyen ok folytán mégis szeretnél visszalépni és lemondod a már kifizetett utat, de nincs sztornó biztosításod, akkor nincs mód a befizetésed (az út teljes díja vagy előleg) visszaigénylésére. Viszont amennyiben rendelkezel sztornó biztosítással, úgy lehetőség van arra, hogy bizonyos váratlan helyzetek miatti útlemondás esetén megtérüljenek a költségeid.
Tipp: kössél sztornó – útlemondási biztosítást!
Természetesen mindenki életében előfordulhatnak olyan váratlan és kellemetlen események (pl. komoly egészségügyi problémák), melyek miatt kénytelen lemondani a lefoglalt és részben vagy teljesen kifizetett utazását. Ha rendelkezel útlemondási, úgynevezett sztornó biztosítással, megóvhatod magad az ilyen esetben felmerülő anyagi veszteségektől.
Az MKeys Travel a Mapfre Biztosítóval együtt olyan biztosítást kínál Neked – a LUX-MG, vagy a SUPERIOR-MG csomag keretén belül –, amely tartalmazza már a sztornó biztosítást is a szokásos baleset, betegség, poggyász biztosításokon felül.

Amit az általunk kínált sztornó biztosításról általánosságban tudni érdemes:

• A sztornó biztosítás csak akkor él, ha a foglalás után legkésőbb 5 napon belül megkötjük.
• Pontosan meghatározott esetekre, körülményekre érvényes a sztornó biztosítás, a részletekről a Biztosító honlapján tudsz tájékozódni.
• Amennyiben érvényesíteni szeretnéd a sztornót, úgy a káresemény bekövetkezte után rögtön a Mapfre Biztosítóval kell felvenned a kapcsolatot. Amennyiben jogos a követelésed, úgy a biztosító fog Neked fizetni.

A pontos szerződési feltételekről, illetve arról, hogy milyen esetekben érvényes a sztornó biztosítás, az alábbi linken találsz információkat:

Szerződési feltételek

Kérjük, hogy a Biztosító honlapján tájékozódj a sztornó biztosítás részleteiről, és ha bármilyen kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!

MELLÉKLETEK:

mapfre-1
mapfre-2

MKeys Travel
Telefon: +36-70-243-9090
Email: info@mkeystravel.com