Csoportos Moszkva Debrecenből

Moszkva ma egy igazán izgalmas, lenyűgöző és turistabarát úti cél, melyet érdemes az év minden szakában felkeresni, de legjobb időpont tavasszal és ősszel. Mi, azért választottuk a tavaszt, mert május 9.-én ünnepli Oroszország a második világháborúban a németek felett aratott győzelmet és ezt egy igen látványos katonai felvonulással kombinálja.

Az utazáshoz magyar állampolgárnak útlevél és vízum szükséges!

Az utazás időpontja DEBRECENBŐL:
2019.05.08.-05.15.

ProgramHasznos információkTranszferMenetrendValutaváltásVízumJó ha tudodOltásokHa baj van
Május 8. Indulás Debrecenből 13:10-kor, érkezés 16:20-kor. Szállás elfoglalása. Pihenés

Május 9. A Győzelem napján ellátogatunk a Vörös térre,ahol elvegyülünk az ünneplő tömegben és megcsodáljuk a nagyszabású felvonulást is,később elsétálunk a Sztálin által lerombolt Megváltó Krisztus Székesegyházhoz, délután a Gorkij Parkban pihenjük ki magunkat.

Május 10. Megismerkedünk a világörökség részévé vált Kreml épületegyüttesével (alap belépő 500 RUB). Ezután fakultatív programként megnézzük a Lenin Mauzóleumot, később teszünk egy rövid sétát Moszkva leghíresebb utcáján Régi Arbaton, majd elmetrózunk a volt KGB épületéhez, délután befejezésként.

Május 11. Kirándulás a Moszkvai Aranygyűrű egyik állomására, Szergijev Poszadba, melyet Oroszország Vatikánjaként is emlegetnek.

Május 12. Kirándulás a Moszkvai Állami Egyetemhez, amely a Veréb-hegyen található. A délutánt a Novogyevicsi Kolostor területén töltjük. A kolostor az UNESCO világörökség része, területén helyezkedik el Moszkva egyik leghíresebb temetője, számos politikus, művész és tudós alussza itt örök álmát.

Május 13. Felfedezzük az Összoroszországi Kiállítási Központot, amely a Szovjetunió gazdasági, műszaki és tudományos életét bemutatni hivatott kiállítási terület Moszkvában. Délután Moszkva egyik legkülönlegesebb Múzeumába látogatunk el, az Űrkutatás Múzeuma tele van fantasztikus információkkal és látnivalókkal (250 RUB a normál belépő, fotózás nincsen benne).

Május 14. Utolsó teljes napunkon ellátogatunk az Izmailovo piacra, a piac a régi és az új tárgyak kimeríthetetlen kincsestára. Este szabadprogram.

Május 15. Szabadprogram, ami kimaradt. Indulás haza 16:55-kor, érkezés Debrecenbe 18:15-kor.

A programokhoz tömegközlekedést veszünk igénybe és utasaink felé önköltségi áron nyújtjuk.

Foglaláskor minden esetben az útlevélben feltüntetett nevet kell megadni! Áraink foglaltság függvényében változnak, a gyorsabb ügyintézés miatt célszerű a bankkártyás fizetési módot választani. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Az árak 1 fő részére érvényesek. Kérésre tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyász hozzáadás plusz költséggel jár, a légitársaság aktuális díja + 3.000ft módosítási díj. Ameddig az út teljes összege nem került kiegyenlítésre, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket. Amennyiben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhatsz:

  • a különbözet megtérítése
  • ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
  • visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz előleg szükséges amely 60.000 Ft. A hátralék indulás előtt 60 nappal fizetendő. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

A repülőgép Moszkva Vnukovo nemzetközi repülőterére érkezik. A városba történő bejutás díját tartalmazza az út ára.
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Debrecen 13:10 – Moszkva 16:20
Moszkva 16:55 – Debrecen 18:15

Oroszország hivatalos pénzneme a rubel. Az éppen aktuális árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárnak a beutazáshoz útlevél és vízum szükséges!

Az orosz vízumról bővebben a Magyarországi Orosz Vízum Központ weboldalán tájékozódhatsz. Az orosz vízum alapvetően 2 részből tevődik össze a vízumkérelemből és a meghívóból. A vízum díja 19.025 Ft, a meghívó díja 5.500 Ft. Irodánk segít kitölteni a vízumkérő lapot, de mindenkinek egyénileg kell elintézni a vízumközpontban.

Az MKeys Travel más, mint a többi utazási iroda, főleg a csoportos utak tekintetében. Nálunk a következőképpen néz ki egy ilyen út:
Jelentkezhetsz egyedül is! Ami azt jelenti, hogy társítunk valakivel, ha van lehetőség nemre és korra való tekintettel. Minden szálláson két külön ágyas szoba fog rendelkezésetekre állni, de ha szeretnéd, természetesen fizethetsz egyágyas felárat.
A másik fontos információ, hogy csoportkísérő van, nem pedig idegenvezető! A csoportkísérő és az idegenvezető között egyetlen különbség van: a csoportkísérő ugyanúgy elvisz téged mindenhova, megszervez mindent, segít bármiben, viszont ami nagyon fontos, hogy az adott nevezetességnél nem tart idegenvezetést, történelmi, művészettörténeti bemutatást. A csoportos utazásaink kedvező árának ez az egyik legfontosabb tényezője.
A csoport minimum 10 fővel indul, addig a jelentkezés csak opcionális.
Nem szükséges.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, fordulj a csoportkísérőhöz és minden megold.

Egyéb telefonszámok:
Nagykövetség, Moszkva: (00)-(7)-(495)-641-75-00

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

8 nap 7 éjszaka szállást 2 ágyas szobában a Vega Izmailovo Hotel****-ban
Közvetlen repülőjegy Debrecen-Moszkva-Debrecen útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász maximum 50x40x23cm maximum 10 kg
Reptéri transzfert
Csoportkísérő díja
Foglalási díj

A részvételi díj nem tartalmazza:

A vízum díját, amely kb. 24.000 Ft/fő
A belépőket és a programokon való részvételt, de ezeket önköltségi áron biztosítjuk utasaink felé.

Választható szolgáltatások:

Feladandó poggyász: 15.000 Ft/db (20 kg)
Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 3.080 Ft/fő/8 nap
  • 18-70 év között: 4.400 Ft/fő/8 nap
  • 70-80 év között: 13.200 Ft/fő/8 nap

Idegenforgalmi adó minden esetben helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Foglaláskor minden esetben az útlevélben feltüntetett nevet kell megadni! A csoport minimum 10 fővel indul, amíg nincs meg a megfelelő csoportlétszám, addig a jelentkezés opcionális, módosítható és előleg fizetése sem szükséges. Az út teljes kifizetése után lemondásra nincs lehetőség.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Foglalható szállások:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.