Csoportos Szentpétervár

Észak Velencéje, egy város, amelyet látnod kell! Oroszország kulturális központja, olyan építészeti remekművekkel, mint a Téli Palota, Kazanyi székesegyház vagy az Ermitázs. Tarts velünk és légy része egy felejthetetlen utazásnak!

Az utazáshoz magyar állampolgárnak a visszautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges!

Az utazás időpontja:
2020.07.24.-07.31.

ProgramHasznos információkTranszferMenetrendValutaváltásVízumJó ha tudodOltásokHa baj van

Első nap Indulás Budapestről 06:35-kor, érkezés 10:05-kor. Szállás elfoglalása, majd séta a hagymakupolás Vérző Megváltó Templomhoz.
Második nap Felfedezzük a nyüzsgő Nyevszkij sugárútat a Téli Palotát, Izsák székesegyházat és az Ermitázst, Oroszország leghíresebb múzeumát.
Harmadik nap Megtekintjük a Néván horgonyzó Auróra cirkálót, majd megpihenünk a Nyári kertben. Este hajókázás a Néva csatornáin, ahol lehetőség nyílik esti fényeiben is gyönyörködni városban, valamint a megnézni a hídak felnyitását is.
Negyedik nap Kirándulás a Péter Pál erődbe, délután szabadprogram.
Ötödik nap Egész napos program az UNESCO Világörökség részét képező Peterhofba,az „orosz Versailles” néven emlegetett pompázatos cári nyaralóba.
Hatodik nap Szabadprogram, megbeszélés tárgyát képzi ki, mint szeretne megnézni
Hetedik nap Egész napos kirándulás Puskinba (Carszkoje Szelo) a cárok kedvelt nyári rezidenciájába, a lenyűgöző palotaegyüttes az UNESCO Világörökség része.
Nyolcadik nap Indulás haza 10:40-kor, érkezés Budapestre 12:20-kor.

A programok sorrendje az időjárástól és a csoportkísérő döntésétől függően változhat. A programok díját az út ára nem tartalmazza. A látnivalókat tömegközlekedéssel közelítjük meg, ezek díját és a belépő díját önköltségi áron továbbítjuk utasaink felé. Az elmúlt utak tapasztalatai alapján a 7 napos programdíja kb 25.000 – 30.000 Ft és az utasok átlagosan 10-13.000 rubelt költöttek út alatt (ajándékok, étkezés, balett stb.)

Foglaláskor minden esetben az útlevélben feltüntetett nevet kell megadni! A csoport minimum 11 fővel indul, amíg nincs meg a megfelelő csoportlétszám, addig a jelentkezés opcionális és vissza is mondható. Amint megvan a 11 fő, úgy az iroda értesít, ekkor az előleg befizetése után (1-2 munkanap) válik véglegessé a foglalás. Ezután lemondásra nincs lehetőség.

FIZETÉSI FELTÉTELEK:
A foglaláshoz 80.000Ft előleg megfizetése szükséges. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi a számlát. A fennmaradó összeget indulás előtt 60 nappal kell kiegyenlíteni.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
A) Lemondásra nincs lehetőség, lemondás esetén a befizetett összeg elvész.
B) Általunk kínált utasbiztosítás tartalmaz sztornó biztosítást is. Ha megkötöd, akkor a biztosító által támasztott feltételek alapján lehet az utat lemondani.
C) Foglalás során van lehetőség egy olyan opció választására, hogy névmódosítás díj, melynek díja 9.900 Ft. Ha ezt kiválasztod, akkor az indulás előtt 60-120 nap között 30.000 Ft, 100 nap felett, pedig 15.000 Ft számolunk fel a fennmaradó összeget, pedig visszatérítjük. 60 napon belül saját magad kell keresned másik utast és mi díjmentesen átírjuk a foglalást. Természetesen segítünk mi is.

A repülőgép Szentpétervár Pulkovo nemzetközi repülőterére érkezik. A városba történő bejutás díját -tömegközlekedéssel- tartalmazza az út ára.
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Budapest 06:35 – Szentpétervár 10:05
Szentpétervár 10:40 – Budapest 12:20

Oroszország hivatalos pénzneme a rubel. Az éppen aktuális árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárnak a beutazáshoz útlevél szükséges! Szentpétervár és környékén maradva vízum nem kell!

Az orosz vízumról bővebben a Magyarországi Orosz Vízum Központ weboldalán tájékozódhatsz. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a túra meghirdetésekor Szentpétervár és környéke vízummentes övezetnek számít. Viszont az esetleges orosz fél általi jövőbeli módosításokért irodánk nem vállal felelősséget.

Az MKeys Travel más, mint a többi utazási iroda, főleg a csoportos utak tekintetében. Nálunk a következőképpen néz ki egy ilyen út:
Jelentkezhetsz egyedül is! Ami azt jelenti, hogy társítunk valakivel, ha van lehetőség nemre és korra való tekintettel.
A másik fontos információ, hogy csoportkísérő van, nem pedig idegenvezető! A csoportkísérő és az idegenvezető között egyetlen különbség van: a csoportkísérő ugyanúgy elvisz téged mindenhova, megszervez mindent, segít bármiben, viszont ami nagyon fontos, hogy az adott nevezetességnél nem tart idegenvezetést, történelmi, művészettörténeti bemutatást. A csoportos utazásaink kedvező árának ez az egyik legfontosabb tényezője.
A csoport minimum 11 fővel indul, addig a jelentkezés csak opcionális.
Nem szükséges.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, fordulj a csoportkísérőhöz és mindent megold.

Egyéb telefonszámok:
Főkonzulátus, Szentpétervár: (00)-(7)-(812)-312-64-58

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

8 nap 7 éjszaka szállást a Fortune Inn**** 2 ágyas szobáiban
Reggelis ellátás
Közvetlen repülőjegy Budapest-Szentpétervár-Budapest útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász maximum 40x30x25cm
Reptéri transzfer (tömegközlekedéssel)
Csoportkísérő díja
Foglalási díj

A részvételi díj nem tartalmazza:

A felsorolt programok díját. Minden programot önköltségileg nyújtunk az utasaink felé és tömegközlekedést használuk. A fenti programoknak kb. 25.000 – 35.000 Ft költségvonzata van.

Választható szolgáltatások:

Feladandó poggyász:

  • 10kg-os 14.000 Ft/db mérete max. 55x40x20cm
  • 20kg-os 19.000 Ft/db

Elsőbbségi beszállás: 11.000 Ft/fő oda-vissza*
Fix ülőhely vásárlás: 8.000 Ft/fő oda-vissza**
Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 3.080 Ft/fő
  • 18-70 év között: 4.400 Ft/fő
  • 70-80 év között: 13.200 Ft/fő

Idegenforgalmi adó minden esetben helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

*Előbbségi beszállás esetén személyenként 2db kézipoggyász vihető fel a repülőgépre 1db 55x40x20cm max 10kg, 1 db 40x30x20cm
**Az ülőhelyeket a légitársaság automatikusan osztja ki, arra semmilyen ráhatásunk nincsen (99%-ban szétülteti az utasokat). Az ár a legolcsóbb kategóriát tartalmazza, amely adott esetben elfogyhat. A hazafele úti ülőhelyet a részvételi díj már tartalmazza.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Foglaláskor minden esetben az útlevélben feltüntetett nevet kell megadni! A csoport minimum 11 fővel indul, amíg nincs meg a megfelelő csoportlétszám, addig a jelentkezés opcionális, módosítható és előleg fizetése sem szükséges. Az út kifizetése után lemondásra nincs lehetőség.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Foglalható szállások:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.