Narancsdobálás

Gyere és csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen három napos kirándulásra.

AZ UTAZÁS IDŐPONTJA: 
2018.02.10.-02.12. között.

ProgramHasznos információkTranszferMenetrendValutaváltásVízumJó ha tudodOltásokHa baj van

2018.02.10. Reggel hat órási indulás Budapestről repülővel, majd érkezés Milánó Malpensa repülőterére 07.50-kor. Autó felvétele után irány Como városa. Séta, majd irány fel a város fölé magasodó hegyre, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Comói-tóra. A csoport döntésétől függően 2 program közül lehet választani. Az egyik a környező villák bejárása gyalog. A másik a tó partján irány Menaggio városa, ahol lefordulva 40 perc alatt a svájci Lugano-ba találjuk magunkat. Városnézés, majd irány a szállás, amely Maggiore tó mellett lévő 4* szálloda lesz.

2018.02.11. A reggeli elfogyasztása után irány Ivrea, amely 120km-re található Milánótól. Minden évben itt rendezik meg Battaglia delle arance vagyis a Narancs csatát. A csata története több évszázadra nyúlik vissza. A napjainkban a gyalogos “felkelők” 9 csoportja, összesen kb 3500 fő, 4 különböző téren gyalog várja a 30 robogó kocsit, mindegyiken 10 sisakos katonával. A “harc” közben közel 50.000 láda narancsot vágnak egymáshoz. Bárki, aki piros sapka nélkül merészkedik oda a “játék szabályai” szerint jól megdobálják. Félni nem kell! Mindenhol hálóval védett részek vannak, amelyek mögött el lehet bújni. Egy biztos váltóruha nem árt. Aki nem tagja egyik csapatnak sem, annak nem szabad/illik megdobni a játékba résztvevőket, amennyiben mégis ilyenen kapnak vkit, akkor… A dobálás után irány a szállás, amely 1200 méter magasan található Santuario di Oropa lesz.

2018.02.12. Ébredés után Varallotba látogatunk, amely része a világörökségnek. Haza fele megállunk a Maggiore tó partján egy kis felüdülésre vagy bemehetünk Milánóba egy kis városnézése, ahogy a csoport szeretné. 20 óra körül leadjuk a kocsit, majd 22:20-kor repülőre ülünk és másnap 00:05-kor megérkezünk Budapestre.

!!FIGYELEM!!
A csoporttal CSOPORTKÍSÉRŐ TART, NEM IDEGENVEZETŐ!! A csoportkísérő és az idegenvezető között egyetlen különbség van: a csoportkísérő ugyanúgy elvisz téged mindenhova, megszervez mindent, segít bármiben, viszont ami nagyon fontos, hogy az adott nevezetességnél nem tart idegenvezetést, történelmi, művészettörténeti bemutatást. A csoportos utazásaink kedvező árának ez az egyik legfontosabb tényezője.

Foglaláskor minden esetben az útlevélben vagy a személyiben feltüntetett nevet kell megadni! A csoport minimum 7 fővel indul, amíg nincs meg a megfelelő csoportlétszám, addig a jelentkezés opcionális és vissza is mondható. Amint megvan a 7 fő, úgy az iroda értesít, ekkor az összeg befizetése után (1-2 munkanap) válik véglegessé a foglalás. Ezután lemondásra nincs lehetőség!

FIZETÉSI FELTÉTELEK:
A foglaláshoz az út teljes ára megfizetése szükséges. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi az utazási szerződést, a számlát és a visszaigazolásokat. Az utasnak az utazási szerződést aláírva vissza kell küldenie 7 munkanapon belül.

Az autóbérlés az út árában foglaltatik
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Budapest 06:10 – Milánó/Malpensa 07:50
Milánó/Malpensa 22:20 – Budapest 00:05 +1 nap

Olaszország hivatalos pénzneme az euró. Az éppen aktuális árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárnak a beutazáshoz elegendő személyi igazolvány.
Az MKeys Travel más, mint a többi utazási iroda, főleg a csoportos utak tekintetében. Nálunk a következőképpen néz ki egy ilyen út:
Jelentkezhetsz egyedül is! Ami azt jelenti, hogy társítunk valakivel, ha van lehetőség nemre és korra való tekintettel. Minden szálláson két külön ágyas szoba fog rendelkezésetekre állni, de ha szeretnéd, természetesen fizethetsz egyágyas felárat.
A másik fontos információ, hogy csoportkísérő van, nem pedig idegenvezető! A csoportkísérő és az idegenvezető között egyetlen különbség van: a csoportkísérő ugyanúgy elvisz téged mindenhova, megszervez mindent, segít bármiben, viszont ami nagyon fontos, hogy az adott nevezetességnél nem tart idegenvezetést, történelmi, művészettörténeti bemutatást. A csoportos utazásaink kedvező árának ez az egyik legfontosabb tényezője.
A csoport minimum 7 fővel indul, addig a jelentkezés csak opcionális.

Az utazáshoz autót bérelünk. Az autóbérlésnél sajnos elkerülhetetlen, hogy az utasok közül is vezessen valaki, ha nem akad ilyen személy, akkor sajnos az utat nem tudjuk elindítani.

Nem szükséges.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, akkor hívd irodánk telefonszámát: 06 1 769 0301, amely munkaidő után mobiltelefonra van átírányítva, így a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk.

Egyéb telefonszámok:
Nagykövetség, Róma: (00)-(39)-(6)-442-30-598

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:
3 nap/2 éjszaka szállás 1 főre 2 ágyas szobában
Első szálláson reggelivel, második szálláson önellátás
Közvetlen repülőjegy Budapest-Milánó-Budapest útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász max. 55x40x20cm max. 10 kg
Autóbérlés díja
Belépő a narancsdobálásra
Csoportkísérő díja
Foglalási díj

A részvételi díj nem tartalmazza:

Az autó felvétele során előforduló esetleges plusz költség
Autópályadíj illetve benzin
További belépők és étkezés
IFA

Választható szolgáltatások:

Feladandó poggyász: 16.000 Ft/db (20 kg)
Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 1.155 Ft/fő/4 nap
  • 18-70 év között: 1.650 Ft/fő/4 nap
  • 70-80 év között: 4.950 Ft/fő/4 nap

Idegenforgalmi adó minden esetben helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és  leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Foglaláskor minden esetben az útlevélben vagy személyiben feltüntetett nevet kell megadni! A csoport minimum 7 fővel indul, amíg nincs meg a megfelelő csoportlétszám, addig a jelentkezés opcionális, módosítható és előleg fizetése sem szükséges. A foglalás véglegesítéséhez a teljes összeg megfizetése szükséges. Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Még több információ és foglalás:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.