Costa Brava Budapestről reggeli járattal

A Costa Brava, a “vad part”, az egyik legnépszerűbb spanyolországi nyaralási célpont. Blanestől a francia határig húzódik Costa Brava. Csodálatosan szép, sziklás, valamint homokos-kavicsos partokkal és változatos településekkel várja az ide utazókat. A strandok errefele gyorsan mélyülnek. A Costa Bravát különösen vonzóvá teszi Barcelonához való közelsége, természeti környezete, a hegyek közelsége, szép strandjai, kristálytiszta, kék tengervize, és öblei. Valamint a számos sportolási, búvárkodási, kirándulási, kerékpározási, városnézési lehetőség, és a remek gasztronómia is (rendkívül sok a jó étterem a Costa Brava üdülőtelepülésein, pedig ez általában nem jellemző a nyaralóhelyekre). Megtalálhatók itt a pörgős, bulizós, valamint a családok számára ideális csendesebb, nyugodtabb, kisebb üdülőhelyek is. Aki nem csak a napon sütkérezni szeretne, az több hétre is elegendő kirándulási lehetőségből választhat.

Magyar állampolgárnak az utazáshoz érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szüksége.

Magyar nyelvű fakultatív programok

LátnivalókTelepített idegenvezetőHasznos információkTranszferMenetrendVízumJó ha tudodOltásokHa baj van

Lloret de Mar: a Costa Brava egyik legpörgősebb városa. Jó választás lehet a fiataloknak, mivel bőven van lehetőség aktív kikapcsolódásra, sportolásra és bulizásra is. Egykori halászfaluból egy modern üdülővárossá nőtte ki magát, rengeteg szálloda és étterem gondoskodik a nyaralók magas színvonalú kiszolgálásáról. A város tengerpartja mintegy 7 kilométer hosszú és több nagy, homokos strandot is találsz itt.

Tossa de Mar: Ha nyugodtabb, de annál romantikusabb helyre vágysz, akkor a Llorettől alig néhány kilométerre lévő Tossa de Mar lehet az ideális nyaralási helyszín Costa Brava-n. Egy gyönyörű kis üdülővárosról van szó, ahol legalább egy napot mindenkinek ajánlott eltölteni. Sétálgathatsz a hangulatos utcákon, fel lehet menni a dombon lévő óvárosi részbe, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Itt szinte kötelező beülni egy sangríára is. A strandon be lehet fizetni hajókirándulásokra vagy egyszerűen csak napozhatsz egyet a tengerparton. A tenger gyönyörű türkizkék, a part mentén pedig látványos sziklás részek vannak mindenfelé.

Malgrat de Mar: Costa Brava és Costa Maresme határán található. Központja a több kilométer hosszú, homokkal és apró kaviccsal borított tengerpart mentén épült ki. A homokos tengerpartot helyenként kisebb tengerbe nyúló sziklás tarajok osztják hangulatos öblökre. A tengerparton épült sétány mentén számos szórakozóhelyet és bárt találsz, de a város sokkal nyugodtabb, mint az éjszakai életéről híres Lloret de Mar.

Menetrend szerinti buszjáratokkal Barcelonába, Gironába, Figueresbe és más nagyvárosokba is eljuthatsz.
Barcelona: Menetrendszerinti buszjárattal vagy vonattal elmehetsz Barcelonába is, az út nagyjából egy óra és 10 euró a buszjegy ára. Rengeteg látnivaló várja az utazókat Barcelonában, a teljesség igénye nélkül:L a Seu, La Sagrada Família, Las Ramblas, Kolumbusz emlékmű, Montjuic, Joan Miro Alapítvány, Picasso Múzeum, Güell park.

Figueres: Salvador Dali szülővárosa. Itt találod a hihetetlen szépségű és gazdagságú, igen érdekes Dali Színházmúzeumot.

Girona: 30 km-re nyugatra található a Costa Bravától. A csodálatos történelmi városba érdemes egy napos kirándulást tenni.

Az MKeysTravel costa bravai telepített idegenvezetője: HUSKA SZILVIA ( spanyol mobilszám) : + 34 677 04 00 07, e-mail cím: huska.szilvia@gmail.com
Magyar nyelvű fakultatív programok árát és időpontjait ide kattintva éred el.
Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! Áraink foglaltság függvényében változnak, a gyorsabb ügyintézés miatt célszerű a bankkártyás fizetési módot választani. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyász hozzáadás plusz költséggel jár, a légitársaság aktuális díja + 3.000ft módosítási díj. Ameddig az út teljes összege nem került kiegyenlítésre, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket. Amennyiben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhatsz:

  • a különbözet megtérítése
  • ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
  • visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz fejenként 60.000ft előleg szükséges, melyet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással lehet kiegyenlíteni. A fennmaradó rész fizetési határideje indulás előtt 30 nap. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

A repülőgép Barcelona fő repterére El Pratra érkezik.
Ha igényled, akkor szervezünk számodra transzfert, ennek díja (reptér-szállás-reptér): 9.900 Ft/fő
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Budapest 06:05 – Barcelona 08:55 vagy Budapest 17:35 – Barcelona 20:15
Barcelona 09:35 – Budapest 12:15 vagy Barcelona 20:55 – Budapest 23:35

Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel léphetnek be Spanyolországba.
Közlekedés
A város és a környék felfedezését sokban segítheti, ha autót bérelsz. Jó tudni azonban, hogy Spanyolországban szigorúan büntetik (több száz eurós pénzbírság, akár szabadságvesztés) a közlekedési kihágásokat legyen szó pl. ittas vezetésről, gyorshajtásról, egyéb szabálytalanságról. A tilosban hagyott és elvontatott gépkocsik vontatási díja és bírsága 90-250 euró között mozog. Még öt percre sem javasolt a gépkocsi tilosban történő leparkolása, mivel a parkolóőr vagy a rendőrség azonnal elszállíttatja a járművet.

Nyitva tartási idő
A boltok jellemzően 9-től 13.30-ig, majd 17-től 20 óráig, a bankok pedig hétköznap 9-től 13.30-ig tartanak nyitva. Megérkezésedkor érdemes tájékozódni arról, hogy a számodra fontos üzletek, intézmények (pl. élelmiszerbolt, bank stb.) milyen nyitva tartási rendet követnek.

Spanyolországban a közegészségügyi helyzet megfelelő, járványoktól nem kell tartani. Kötelező védőoltás nincs.
A csapvíz a nagyvárosokban fogyasztásra alkalmas, kis településeken azonban néha nem, ez esetben ajánlott ásványvíz vásárlása.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, akkor hívd irodánk telepített idegenvezetőjét Huska Szilviát ( spanyol mobilszám) : +34 677 04 00 07.

Főkonzulátus, Barcelona: (00)-(34)-93-405-19-50

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

8 nap/7 éjszaka szállás 2 főre
Teljes ellátás /svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora/
Közvetlen repülőjegy Budapest-Barcelona-Budapest útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász maximum 40x30x20cm
Telepített magyar és angol nyelvű idegenvezető, local English speaking tour guide
Foglalási díj

Választható szolgáltatások:

Feladandó poggyász: 20.000 Ft/db (20 kg)
Transzfer /reptér-szállás-reptér/: 9.900ft/fő
Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 3.080 Ft/fő/8 nap
  • 18-70 év között: 4.400 Ft/fő/8 nap
  • 70-80 év között: 13.200 Ft/fő/8 nap

Idegenforgalmi adó minden esetben helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! A foglaláshoz fejenként 60.000ft előleg szükséges, melyet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással lehet kiegyenlíteni. Áraink foglaltság függvényében változhatnak. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Foglalható szállások:

Ár összehasonlító: