Costa del Sol - Costa Tropical

Az összes spanyol tengerpart közül Costa del Sol és Costa Tropical büszkélkedhet a legjobb klímával, mert még októberben is 28-30 fok körül van a levegő hőmérséklete. Nem hiába van rengeteg külföldinek saját ingatlana a környéken. Andalúzia műemlékekben és természeti szépségekben egyaránt gazdag.

Az árak időpontonként és hotelenként változnak!

Magyar állampolgárnak az utazáshoz érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szüksége.

LátnivalókTelepített idegenvezetőHasznos információkTranszferMenetrendValutaváltásVízumJó ha tudodHa baj van
Costa del Sol – Costa Tropical Spanyolország andalúz részén találhatóak. Nincs még egy olyan hely Spanyolországban, ahol ekkora területen megannyi látnivalót találsz.

!Magyar nyelvű fakultatív programjaink csak Costa del Sol-ból elérhetőek!

Malaga: Az óváros legjelentősebb látnivalója az Alcazaba, mely a Gibralfaro alsó várának is tekinthető. A spanyol-arab építészet ezen műemlékét eredetileg a kalózok elleni védekezés céljából építették majd 1000 éve. 1995-ben feltártak és újjáépítettek egy teljes római amfiteátrumot. Az óváros számos épülete közül semmiképpen se hagyjuk ki a városházát, a Cervantes színházat és a Casa del Consulado fekete márványportálos palotáját.
Ronda, mely neve a városról pontosan az ellenkezőjét árulja el, mint amit a magyarok elsőre gondolnak. Ronda fő nevezetessége az a 60 méter hosszú híd, amely összeköti a régi és az új városrészt.
Granada, amelyet minden turista felkeres az Alhambra miatt. Az alhambra arabul vöröset jelent és a palota színére utal. Az építők az ezeregy éjszaka mesevilágát az épületegyüttesbe, mindent, amit a keletiek pompában, fényűzésben el tudtak képzelni.
Sevilla-ban a városlakók elképesztően büszkék a városukra. Elsősorban sevillainak, másodsorban andalúznak és csak harmadsorban vallják maguk spanyolnak. A város kihagyhatatlan látnivalói közé tartozik a Plaza de Espanya, a Real Alcazar és a sevillai katedrális.

Cordoba, amely régen a kalifátus fővárosa volt. A legegységesebben a mór építészetet itt Cordobában találjuk meg. Cordoba belvárosa az UNESCO Világörökség része, mely tökéletes épségben őrizte meg a régmúltat. Találunk itt római korból való hidat, kaput, templomot, zsidó negyedet és a világhírű Mezquita mecsetet.
Gibraltár 400 méterrel emelkedik a tenger fölé a robusztus szikla, amit az elmúlt évszázadokban alaposan kilyuggattak a katonák. Különleges hangulatú város, tele furcsaságokkal, aminek mindig is fontos szerepe volt a Földközi-tenger kijáratának ellenőrzésében.

Telepített idegenvezetőnk Almási Gabriella, elérhetősége 00 34 609 236 338, e-mail cím: almasigabriela@yahoo.es
!!NAGYON FONTOS!! Gabriella csak a Costa del Sol-on tartózkodó utasaink képviseletét látja el és csak ezen utasaink tudnak magyar nyelvű fakultatív programra jelentkezni május vége és szeptember vége között.

Azon utasok, akik Malagában szállnak meg vagy Costa Tropicára érkeznek, nincsen telepített magyar nyelvű idegenvezető és fakultatív program, ha bármilyen segítségre van szükségük, úgy az irodánkhoz kell fordulni.

Fakultatív programok hamarosan!

Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! Áraink foglaltság függvényében változnak, a gyorsabb ügyintézés miatt célszerű a bankkártyás fizetési módot választani. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyász hozzáadás plusz költséggel jár, a légitársaság aktuális díja + 3.000ft módosítási díj. Ameddig az út teljes összege nem került kiegyenlítésre, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket. Amennyiben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhatsz:

  • a különbözet megtérítése
  • ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
  • visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz fejenként 80.000ft előleg szükséges, melyet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással lehet kiegyenlíteni. A fennmaradó rész fizetési határideje indulás előtt 30 nap. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

A repülőgép Alicante repüőterére érkezik.
Ha igényled, akkor szervezünk számodra transzfert, ennek díja (reptér-szállás-reptér): 4.900 Ft/fő
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Budapest 09:55 – Malaga 13:30
Malaga 14:10 – Budapest 17:30

Március 29-től:
Budapest 16:45 – Malaga 20:15
Malaga 20:50 – Budapest 00:20 +1 nap

Spanyolország hivatalos pénzneme az euró. Az éppen aktuális árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel léphetnek be Spanyolországba.
Közlekedés
A város és a környék felfedezését sokban segítheti, ha autót bérelsz. Jó tudni azonban, hogy Spanyolországban szigorúan büntetik (több száz eurós pénzbírság, akár szabadságvesztés) a közlekedési kihágásokat legyen szó pl. ittas vezetésről, gyorshajtásról, egyéb szabálytalanságról. A tilosban hagyott és elvontatott gépkocsik vontatási díja és bírsága 90-250 euró között mozog. Még öt percre sem javasolt a gépkocsi tilosban történő leparkolása, mivel a parkolóőr vagy a rendőrség azonnal elszállíttatja a járművet.

Nyitva tartási idő
A boltok jellemzően 9-től 13.30-ig, majd 17-től 20 óráig, a bankok pedig hétköznap 9-től 13.30-ig tartanak nyitva. Megérkezésedkor érdemes tájékozódni arról, hogy a számodra fontos üzletek, intézmények (pl. élelmiszerbolt, bank stb.) milyen nyitva tartási rendet követnek.

Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, akkor hívd irodánk telepített idegenvezetőjét Huska Szilviát ( spanyol mobilszám) : +34 677 04 00 07.

Főkonzulátus, Barcelona: (00)-(34)-93-405-19-50

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

8 nap/7 éjszaka szállás 2 főre
Önellátás a Hostel Moscatel** 2 ágyas szobábaiban
Félpanziós ellátás a többi szállodánkban
Közvetlen repülőjegy Budapest-Malaga-Budapest útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász maximum 40x30x20cm
Telepített idegenvezető costa del sol-i utasainknak
Foglalási díj

Választható szolgáltatások:

Transzfer /reptér-szállás-reptér/:

  • Costa del Sol: 4.900 Ft/fő
  • Costa Tropical: 19.900 Ft/fő

Feladandó poggyász: 22.000 Ft/db (20 kg)
Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 3.080 Ft/fő/8 nap
  • 18-70 év között: 4.400 Ft/fő/8 nap
  • 70-80 év között: 13.200 Ft/fő/8 nap

Idegenforgalmi adó minden esetben helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! A foglaláshoz fejenként 80.000ft előleg szükséges, melyet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással lehet kiegyenlíteni. Áraink foglaltság függvényében változhatnak. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Foglalható szállások:

Ár összehasonlító: