Crikvenica - Horvátország

Crikvenica a Kvarner-öböl legkedveltebb célpontjai közé sorolható. Crikvenica nagy hagyományokkal rendelkező gyógy- és fürdőhely. A napsütéses órák magas számával, enyhe klímájával, több mint két kilométer hosszú, csodálatos tengerpartjával a jellemzően fiatal és a fiatalokat kedvelő közönségével minden korosztály számára vonzó célpontot kínál.

Egész nyáron!

Magyar állampolgárnak az utazáshoz érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szüksége.

LátnivalókHasznos információkValutaváltásVízumOltásokHa baj van

A sétány gyönyörű, olyan, amilyen egy elegáns crikvenicai és vinodoli tengerparti fürdőhelytől elvárható: a végtelenségig pálmafákkal, babérral és mandulafenyővel övezett, melynek mentén kis butikok, kávézók és éttermek csalogatják a vendégeket. Az egykori, középkori kastélyból mára csodálatos hotelt varázsoltak, amely közvetlenül a homokos parton emelkedik. Széles választékát találhatja itt a látogató a szállástípusoknak: a szállodák, a magánszállások, az apartmanok és a kempingek mindenki számára kielégítő szolgáltatást nyújtanak. Akik maguk szeretnék megoldani ellátásukat, mindezt széles választékkal rendelkező szupermarketekben tehetik meg. Crikvenica változatos gasztronómiai kínálata magában foglalja a hal- és grillspecialitásokat és a kisebb méretű szendvicseket is, ezek elfogyaszthatók kisebb büfékben vagy kávézókban is. A vízi sportok és a strandolás kedvelői mindent megtalálnak ezen a helyen, a bárok, italozók és diszkók pedig a napozás utáni szórakozási lehetőséget kínálják, akár a késő éjszakába nyúlóan is.
A fő látványosság a sekély vizű, hosszan elterülő strand, amelynek különösen a gyermekes családok örülnek. A település másik kiemelkedő látnivalója az akvárium, amelyben őshonos halak, valamint a korallszirtek lakói kápráztatják el a nézőket. Az egykori kolostor, amelyet a vártornyáról erődnek (Kastel) neveznek, ma szállodaként működik. Megéri betérni ide már csak azért is, hogy az utazó megcsodálja a berendezést.

Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! Áraink időpont függvényében változnak. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Ameddig a szállás előlegezésre nem került, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket. Amennyiben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

  • ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
  • visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Irodánk ezután befoglalja a szállást, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

Buszos utazások
Foglaláskor minden esetben a személyi igazolványban feltüntetett nevet kell megadni! Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a helyet a buszon, ezután lemondásra nincs lehetőség. Amennyiben nem tudsz eljönni úgy díjmentes átruházhatod másra az utazást, illetve segítünk mi is másik utast találni, ha igényleg. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Az árak 1 fő részére érvényesek. Ameddig a út kifizetésre nem került, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket.

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Irodánk ezután befoglalja a helyet, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

Horvátország hivatalos pénzneme az euró. Az éppen aktuális árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárnak a beutazáshoz elegendő személyi igazolvány.
Nem szükséges.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, akkor hívd irodánk telefonszámát: 06 1 769 0301, amely munkaidő után mobiltelefonra van átírányítva, így a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk.

Egyéb telefonszámok:
Nagykövetség, Zágráb: (00)-(385)-(1)-4890-906 ügyelet: (00)-(385)-(1)-4890-906

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

Választott éjszakák számát 2 ágyas szállodai szobában 2 fő részére
Ellátást – szállodáknál feltűntetve –
Foglalási díjat

Választható szolgáltatások:

Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 385 Ft/fő/nap
  • 18-70 év között: 550 Ft/fő/nap
  • 70-80 év között: 1.650 Ft/fő/nap

Idegenforgalmi adó minden esetben előre fizetendő, amit továbbítunk a partnerünk részére!

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Fizetés után munkaidőben a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség az előfoglalási kedvezmény keretein belül.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com

Foglalható szállások:

Ár összehasonlító: