Prémium francia Riviéra

Nizza a luxus városa, ahol elegáns, parti sétányok kötik össze a jachtkikötőket, ahol különleges, napos mikroklíma és ínycsiklandozó konyha várja az utazókat. Aki egy hétvégén hosszabb utazást tervez, az menetrendszerinti járatokkal akár Korzika szigetére is áthajózhat. Nizza Franciaország ötödik legnagyobb városa, és egyben a Côte d’Azur fővárosa. Több mint tizenöt múzeum közül választhatnak itt a művészetek rajongói. Van múzeuma a Riviérán alkotó Matisse-nak és Chagallnak is.

AZ UTAZÁS IDŐPONTJAI:
2018.09.29.-10.02., 10.06.-10.09., 10.13.-10.16., 10.23.-10.27.

Az árak időpontonként és hotelenként változnak!
Az árak időpontonként és hotelenként változnak!

Magyar állampolgárnak az utazáshoz érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szüksége.

LátnivalókHasznos információkTranszferMenetrendValutaváltásVízumOltásokHa baj van

Az óváros látnivalói – Nem szabad kihagyni a sétákat az óváros árnyékos utcáin, ha fel akarjuk fedezni a város igazi hangulatát. Ezek a kacskaringós utcák és színes homlokzatok jellemezte városnegyed a szárd építészet színeit és stílusát tükrözi. A XVII. századi Palais Lascaris, a Palais de Justice, a Palais de la Préfecture, régi nevén Palais des Rois Sardes, a régi Palais
Communal Masséna vagy a régi szenátus illusztrálják az épületek változatosságát és gazdagságát, amelyekben bővelkedik az óváros. Az egyházi építészet kivételes példákkal rendelkezik, ezek közül a Sainte-Réparate-katedrális és a csodálatos Chapelle de la Miséricorde nagyon specifikus nizzai barokk művészetről tanúskodik, amely a XVII.-től a XIX. századig tartott.
Festői piacok – A Cours Saleya az óváros egyik leghangulatosabb helye. Nemcsak kötelező látnivaló a turisták számára, hanem a helyi lakosok találkozóhelye is egyben. Itt tartják a virágpiacot, a hétfői napokat kivéve. Itt gyakran a nizzai dombokon található melegházakból származó fajták árasztják finom illatukat, amelyek közül télen a mimóza dominál. A gyümölcs- és zöldségpiacot a
Conseil National des Arts Culinaires Franciaország egyik legjobb piacának minősítette. A bolhapiac is itt működik hétfőnként.

A világ legfinomabb fagyija – Fenocchio fagyizó: Nizza híres-neves fagyizója, a Fenocchio 1966-ban nyílt meg a Place Rossettin, Nizza óvárosában. A boltot azóta is a Fenocchio család vezeti,
sőt 1988-ban egy második üzletet is nyitottak a Cours Saleya közelében. Nem kevesebb, mint 94 mennyei ízt kóstolhatunk itt meg, 59 tejszínes fagylaltot és 35-féle szorbetet.
Várdomb – A Colline du Chateau várdombon már nem áll a vár, de egy gyönyörű kilátót és a magasból aláhulló vízesést még mindig talál itt. Valamint innen a legszebb a kilátás a városra és a
tengerpartra. A magaslatra 214 lépcsőfok vezet, de felvonóval és városnéző kisvasúttal is feljuthatunk.

Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! Áraink foglaltság függvényében változnak, a gyorsabb ügyintézés miatt célszerű a bankkártyás fizetési módot választani. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Ameddig az út teljes összege nem került kiegyenlítésre, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket. Amennyiben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhatsz:

  • a különbözet megtérítése
  • ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
  • visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

 
FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

Nizza: A repülőtéren névreszóló táblával, prémium autóval fognak várni.
Monaco: A nizza repülőterről helikopterrel utaztok tovább Monaco helipadhoz, ahonnan transzfer visz a szálláshelyre.
Cannes: A nizza repülőterről helikopterrel utaztok tovább cannes-i helipadhoz, ahonnan transzfer visz a szálláshelyre.
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Budapest 06:35 – Nizza 08:40
Nizza 09:15 – Budapest 11:10

Franciaország hivatalos pénzneme az euro, mely minden valutaváltóban kapható. Az éppen aktuális árfolyamatot a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárnak a beutazáshoz érvényes személyi igazolvánnyal kell rendelkeznie.
Nem szükséges.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, akkor hívd irodánk telefonszámát: 06 1 769 0301, amely munkaidő után mobiltelefonra van átírányítva, így a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk.

Egyéb telefonszámok:
Nagykövetség, Párizs: (00)-(33)-(1)-4500-9497

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

5 nap/4 éjszaka vagy 4 nap/3 éjszaka szállás 2 főre kétágyas szobában
Reggelis ellátás az összes szálláson
Közvetlen repülőjegy Budapest-Nizza-Budapest útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 2 db kézipoggyász maximum 50x40x23cm, maximum 40x30x18cm garantáltan fedélzeti szállítással
Személyenként 1 db maximum 32 kg-os poggyász, FIGYELEM! helikopteres transzfernél a csomag súlya és mérete limitált!
Bármelyik ülőhely a repülőgépen (szabad helyek függvényében)
Elsőbbségi beszállás
Díjmentesen névmódosítás – kizárólag az utastárs nevére vonatkozóan –
Reptéri utasfelvétel
Reptéri transzfer:

  • Nizza: privát prémium transzfer
  • Monaco: nizzai repülőtérről helikopteres transzfer
  • Cannes: nizzai repülőtérről helikopteres transzfer

Mapfre Lux-MG prémium biztosítás sztornóval
Foglalási díj

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Áraink foglaltság függvényében változhatnak. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Foglalható szállások:

Ár összehasonlító: