Stockholm

Svédország fővárosa Európa egyik legkülönlegesebb, de kevésbé ismert városa. A nagyváros 14 szigeten terül el, amelyeket 53 híd köt össze. A vízre épült pompa tartományaként emlegetik, amelynek óvárosi része például egyszerre három szigetet foglal el. A középkori óvárosban Gamla Stan környékén hangulatos macskaköves utcákat találunk, Stockholm legrégebbi tere a Stortorget pedig karácsonyi vásáráról híres, amelyet a XIX. század óta rendszeresen itt tartanak. A Skeppsholmen szigetet múzeumai, a Södermalm sziget északi oldalát pedig gyönyörű faházai és elképesztő kilátói miatt érdemes bejárni. De nem szabad kihagyni Kungsholmen sziget déli partján fekvő 106 méter magas tornyú városházát sem, amelynek építéséhez nyolcmillió vörös téglát használtak. A város ráadásul két hellyel is felkerült az UNESCO világörökségi listájára, ezek a Drottningholm palota és a Skogskyrkogården-temető.

Az árak időpontonként és hotelenként változnak!

Magyar állampolgárnak az utazáshoz érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szüksége.

LátnivalókHasznos információkTranszferMenetrendValutaváltásVízumJó ha tudodOltásokHa baj van

Skansen: A világ legelső skanzeneként nyílt meg 1891-ben. A szabadtéri múzeumba az épületek egy részét eredeti állapotban szállították Skandinávia különböző részeiről. Van egy állatkertje is, amelynek főleg északi állatok, farkasok, fókák, hiúzok és medvék a lakói. A családosoknak kihagyhatatlan program.
Királyi Palota: Az óvárosi Stadsholmen szigeten álló több mint hatszáz szobás palota a svéd király hivatalos munkahelye, a magánrezidenciája a Drottningholm palotában található. A palota egy része látogatható, a tróntermet és a királyi kápolnát már csak a pompája miatt is érdemes megnézni. Az őrségváltás szintén kihagyhatatlan program.

Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! Áraink foglaltság függvényében változnak, a gyorsabb ügyintézés miatt célszerű a bankkártyás fizetési módot választani. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyász hozzáadás plusz költséggel jár, a légitársaság aktuális díja + 3.000ft módosítási díj. Ameddig az út teljes összege nem került kiegyenlítésre, addig az út függő és nem tartjuk fenn a helyeket. Amennyiben a befoglalt út a meghirdetett áron nem elérhető, úgy három lehetőség közül választhatsz:

  • a különbözet megtérítése
  • ugyanolyan áron ajánlunk alternatívát (más időpont és/vagy más szállás)
  • visszamondhatod az utat és visszautaljuk a befizetett összeget

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Irodánk ezután befoglalja a kiválasztott utat, majd e-mailben megküldi a számlát és a visszaigazolásokat, melyek az Általános Szerződési Feltételekkel együtt képzik az utazási szerződést.

A repülőgép Stockholm Skavsta repülőterére érkezik. Innen a Flygbussarna járatával lehet bejutni Stockholm központjába a központi pályaudvarra. Innen 10-20 percenként indulnak vonatok Marsta vagy Uppsala város irányába. A 3. megállónál kell leszállni (10 perc), melynek a neve Ulriksdal, innen a szállás további 3 perc séta. Összefoglalva, a szállástól Stockholm belvárosa 15 perc!
Az utazás menetrend szerinti közvetlen járattal történik! (A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

Budapest 13:15 – Stockholm/Skavsta 15:30
Stockholm/Skavsta 16:05 – Budapest 18:10

Március 31.-től:
Budapest 12:40 – Stockholm/Skavsta 14:55
Stockholm/Skavsta 15:30 – Budapest 17:35

Svédország hivatalos pénzneme a svéd korona. Az éppen aktuális árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank honlapján megtalálod.
Magyar állampolgárnak a beutazáshoz elegendő személyi igazolvány.
Stockholm drága, nagyon drága.
Nem szükséges.
Ha bármilyen probléma, gond merülne fel az utazás során, akkor hívd irodánk telefonszámát: 06 1 769 0301, amely munkaidő után mobiltelefonra van átírányítva, így a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk.

Egyéb telefonszámok:
Nagykövetség, Stockholm: (00)-(46)-(8)-661-67-62 vagy (00)-(46)-(8)-662-56-75

Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni arról, hogy szükség esetén milyen segítségért fordulhatsz a Konzuli Hivatalhoz


Ha az utalást választod, ne késlekedj, mert a kiválasztott út elfogyhat!

A részvételi díj tartalmazza:

4 nap/3 éjszaka szállás 2 főre kétágyas szobában
Reggelis ellátás a Best Western Stockholm Jarva****-ban
Közvetlen repülőjegy Budapest-Stockholm-Budapest útvonalon
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász maximum 40x30x20cm
Online check-in
Beszállókártyák indulás előtti kiküldése
Foglalási díj

Választható szolgáltatások:

Feladandó poggyász:

  • 10kg-os 13.500 Ft/db
  • 20kg-os 21.000 Ft/db

Elsőbbségi beszállás: 9.000 Ft/fő*
Fix ülőhely vásárlás: 5.000 Ft/fő**
Add meg később az utastársad nevét: 7.000 Ft/fő
Baleset-, betegség-, poggyász és útlemondási biztosítás Mapfre biztosító Lux-MG csomagja:

  • 18 év alatt: 1.540 Ft/fő/4 nap
  • 18-70 év között: 2.200 Ft/fő/4 nap
  • 70-80 év között: 6.600 Ft/fő/4 nap

Idegenforgalmi adó minden esetben helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

Gyerekkedvezménnyel kapcsolatban írj az info@mkeystravel.com e-mail címre és  leveledet 1-3 óra alatt megválaszoljuk munkaidőben.

*Előbbségi beszállás esetén személyenként 2db kézipoggyász vihető fel a repülőgépre 1db 55x40x20cm max 10kg, 1 db 40x30x20cm
**Az ülőhelyeket a légitársaság automatikusan osztja ki, arra semmilyen ráhatásunk nincsen (99%-ban szétülteti az utasokat). Az ár a legolcsóbb kategóriát tartalmazza, amely adott esetben elfogyhat. A hazafele úti ülőhelyet a részvételi díj már tartalmazza.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:
Az árak időpontonként változnak és 2 fő részére érvényesek. Foglaláskor minden esetben az igazolványban (útlevél vagy személyi igazolvány) feltüntetett nevet kell megadni! A foglaláshoz a teljes összeget ki kell egyenlíteni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Áraink foglaltság függvényében változhatnak. Fizetés után munkaidőben azonnal foglaljuk a repülőjegyet és a szállást, ezután lemondásra nincs lehetőség.
Bővebb információ picivel feljebb a Hasznos információ fül alatt.
ELÉRHETŐSÉG:
MKeys Travel
Telefon: 06 1 769 0301
Email: info@mkeystravel.com
Biztosítással kapcsolatos bővebb információért kattints ide.

Foglalható szállások:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.